Følg Stena Line Norge

Vaktskifte i Stena Line Norge: Rickard Ternblom etterfølger Stein Wettergreen som linjesjef

Pressemelding   •   sep 01, 2011 14:00 CEST

Rickard Ternblom, 38, etterfølger Stein Wettergreen, 60, som linjesjef i Stena Line Norge med ansvar for cruiseruten Oslo – Frederikshavn. Rickard Ternblom overtar kommandoen fra 1. september, og får Stein Wettergreen som rådgiver i en overgangsperiode. Etter 17 fremgangsrike år i Stena Line, pensjoneres veteranen Stein Wettergreen i løpet av 2012

Rickard Ternblom kommer fra stillingen som hotell-sjef på Stena Scandinavica. Han har lang fartstid fra Stena Line, og har blant annet tidligere jobbet som Business Controller på Oslo-Frederikshavn-linjen. Den samme stillingen har han også hatt på linjen mellom Gøteborg og Kiel.

-Det blir spennende å komme tilbake til Stena Line Norge og ruten mellom Oslo og Frederikshavn der det alltid skjer noe spennende, sier Rickard Ternblom. -Spa-båten Stena Saga, Barnas Båt med Zita & Zot-piratene, gourmet-satsingen på Arne Brimi-menyer, og nå det aller siste med ”Svenskebåten” som går fra Oslo via Fredrikshavn til Gøteborg på 36-timers cruise hver søndagskveld, er noen eksempler på forvandlingen av Stena Saga til noe mer enn en danse-og danskebåt.

-Konkurransen er beinhard med de andre danskebåtene og lavprisbillettene på fly, sier Stein Wettergreen . –Derfor har vi satset mer og mer på ombordopplevelsen og 24-og 36-timers cruise med underholdning, dans, foredrag og andre aktivitetersom tilpasset de passasjerene vi har ombord: Seniorene på ukedagene med allsang og foredrag, Jentcruise på fredagen med spa, tapas og velvære, for å nevne noen av de forandringene jeg har fått være med på gjennom mine 17 år her, sier Stein Wettergreen.

Billedtekst: Rickard Ternblom (til høyre) overtar styringen av Stena Line i Norge etter Stein Wettergreen som penjoneres i løpet av 2012.

For mer informasjon kontakt Rickard Ternblom, mobil 95209388 eller Stein Wettergreen, mobil 900 20 814.


Du finner Stena Line bilder på Flickr:
http://www.flickr.com/photos/stenaline/sets/72157625424550928/

Stena Line, Oslo 1. september 2011 Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 35 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Søndager folenges ruten til Gøteborg. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 18 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2010 10 milliarder svenske kroner.

Vedlagte filer

PDF-dokument