Følg Stena Line Norge

Tid igjen for Europas største billettsalg til sjøs

Pressemelding   •   jan 19, 2016 09:00 CET

For andre år på rad, er januar måneden når Stena Line har dumpingpriser på sine billetter og tilbyr kundene å dra til sjøs for opp til halv pris. I alt 100 000 billetter vil være tilgjengelig i salget som starter 19. januar.

- I fjor var det et rush for å få tak i billige billetter, så man må være rask hvis man ønsker å få tak i en i år, sier Ole Herman Kjernsby, Head of Travel i Stena Line Norge.

Januar er tradisjonelt den måneden i året hvor folk ikke har så mye penger igjen etter store høytider som jul og nyttår, men kanskje også den måneden da mange begynner å lengte etter våren og sommerens turer.

- Med Europas største billettsalg håper vi flere mennesker føler at de har råd til å unne seg en tur til våren. Gitt at du ofte bruker mye penger i løpet av juleferien, tror vi et salg i slutten av januar er en god idé. Vi vil at alle skal kunne ha råd til å dra på ferie med Stena Line, sier Ole Herman Kjernsby.

Salget varer i en uke mellom 19. og 27. januar med mulighet til å bestille billetter til redusert pris med avreise frem til og med 15. juni.

For å spare enda mer penger i løpet av turen, har Stena Lines passasjerer mulighet til å gjøre gode kjøp i butikker og restauranter om bord, der prisene er betydelig lavere enn i land.

Fakta - så mye billigere er det i løpet av salgsperioden:

Priseksempler (oppdateres med aktuelle priser):

StenaCruise: fra 62,- pr pers (ordinærpris 124,-)

Oslo-Frederikshavn (1+bil): fra 168,- (ordinærpris 335,-)

Gøteborg-Frederikshavn (1+bil): fra 195,- (ordinærpris 390,-)

Karlskrona-Gdynia (1+bil): fra 307,- (ordinærpris 614,-)

Gøteborg-Kiel (1+bil): fra 278,- (ordinærpris 555,-)

For mer informasjon, vennligst kontakt Ole Herman Kjernsby, Head of Travel Norge (tlf 480 31 911) eller Jesper Waltersson, pressesjef, Stena Line (tlf +46 0704-85 85 32).

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.