Følg Stena Line Norge

Stor suksess for Zita & Zotpiratene

Pressemelding   •   jun 24, 2011 09:00 CEST

Stena Sagas sjørøversatsing eksporteres til flere Stena-ruter.

Lørdag kveld er siste Oslo-avgang for sommer-utgaven av Barnas Båt som rapporterer om storsuksess for sjørøversatsingen med Zita & Zotpiratene og ”Den store nøkkeljakten”.

 - Og opplegget kjøres videre for fullt både i høst-, vinter- og påskeferien, forsikrer linjesjefen i Stena Line, Norge, Stein Wettergreen. Han rapporterer om stor entusiasme ikke bare blant nærmere 30000 barn som har reist med Stena Saga i sommer, men også i konsernledelsen.

- Programutviklingen er støttet med interne innovasjonsmidler. Nå er det aktuelt å prøve ut opplegget og se om konseptet kan tilpasses flere av Stenas øvrige ruter, sier Stein Wettergreen. Han har selv opplevd nøkkeljakten sammen med barnebarna, og derfra var det også bare godord.

Stena Saga har nå vært ”Barnas Båt” for syvende år på rad, men i år for første gang som et piratskip – og et fristed for alle slags pirater. Zita & Zotpiratene har vært om bord i 60 dager og ledet det interaktive 24 timers eventyret ”Den store nøkkeljakten”, sammen med barna. Men den slemme og slu Slesk har også vært om bord. Han har stjålet nøkkelen til Zotpiratenes frihet.

-Vi røper vel neppe for mye når vi avslører at det går bra til slutt! Fastslår Stein Wettergreen.

Du finner gode Stena Line bilder Flickr:
http://www.flickr.com/photos/stenaline/

Stena Line, Oslo 19. august 2011
For mer informasjon kontakt linjesjef Stein Wettergreen, mobil 900 20 814. Eller produktsjef Håkan Wennerblom, mobil 91607830

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 35 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 18 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2010 mer enn 9 milliarder svenske kroner.

Vedlagte filer

PDF-dokument