Følg Stena Line Norge

StenaBussen utvider med tre ruter i Østfold og Buskerud - fra Kongsberg, Mysen og Sarpsborg

Pressemelding   •   mar 19, 2013 15:00 CET


Billedtekst:

Fra 13. april kjører StenaBussen også fra Kongsberg, Mysen og Sarpsborg til Stena Saga på Vippetangen i Oslo.  Foto: Anette Karlsen, NTB Scanpix.

StenaBussen, som hver ettermiddag kjører fra Lillehammer til Stena Sagas kai på Vippetangen i Oslo, utvider 13. april med tre nye ruter. En buss starter i Kongsberg og tar med seg båtpassasjerer fra både Buskerud og Akershus. De to andre rutene går gjennom Østfold og
Akershus med stoppesteder også i Oslo. Mysen og Sarpsborg er startsted for disse rutene.

- Dette blir en spennende utvidelse som vi venter oss mye av, sier prosjektleder Pål Anders Sveen i Stena Line. Ruten fra Lillehammer har vært en stor suksess og vi har hatt mange forespørsler fra gjester i andre områder som også ønsker seg et slikt tilbud.

Østfold og Buskerud er også fylker som tradisjonelt har hatt mange trofaste Stena Saga-passasjerer. Nå blir det enda lettere for disse å ta seg en tur over Skagerrak til Frederikshavn og hjem igjen.-Vi håper rett og slett vi fjerner den berømte terskelen for å reise, sier Sveen.

Kjører Kongsberg - Drammen - Sandvika

Hver ettermiddag klokken 16:04 kjører StenaBussen fra Kongsberg og tar med seg båtpassasjerer fra over 20 holdeplasser underveis til Oslo. Knutepunkt som Hokksund, Drammen, Asker og Sandvika blir sentrale, men bussen stopper også på mange mindre steder på sin vei til Oslo.

Starter i Mysen og Sarpsborg

Bussene gjennom Østfold går henholdsvis gjennom Indre Østfold fra Mysen og langs Oslofjorden fra Sarpsborg. Sarpsborg-ruten har avgang klokken 16:05 og kjører gjennom hele Østfold, med sentrale steder som Fredrikstad, Råde, Rygge og Moss på vei inn til Oslo.

Mysen-bussen har avgang klokken 16:30, og kjører den indre veien til Askim, videre til Ski, Kolbotn og gjennom Prinsdal og Ryen inn til Stena Saga.

Billetter til StenaBussen må forhåndskjøpes sammen med båtbillettene, og bussen stopper på alle steder hvor båt- og bussbilletter er forhåndssolgt.

Stor lanseringsfest

Det reiseinteresserte publikum i Buskerud og Østfold kommer til å merke lanseringen av de nye rutene godt. Med et stort roadshow, egne Stena-vafler, underholdning med bl.a. Jorun Erdal og Zita & Zotpiratene, premier og gode tilbud skal Stena Line og StenaBussen nemlig ut på veien med en stor lanseringsfest på hele 12 steder utover våren. Følg med i aviser og postkasser for invitasjon, oppfordrer Stena Line.

Stena Line, Oslo 19. mars 2013

For mer informasjon kontakt prosjektleder Pål Anders Sveen, telefon 95244165.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.