Følg Stena Line Norge

Stena Sagas Pure Nordic Spa kåret til Norges beste spa

Pressemelding   •   nov 06, 2012 16:21 CET

Billedtekst: Stena Sagas Pure Nordic Spa kåret til Norges beste spa. Foto: Oddbjørn Monsen.

Pure Nordic Spa ombord på Stena Saga er kåret til Norges beste spa. Det er leserne av Reiseguiden.no som har stemt spaet på Stena Saga tiltopps i Spakampen i konkurranse med ytterligere fjorten spa. Konkurransen pågikk mellom 18. Oktober og 1. November. Pure Nordic Spa ble en klar vinner av avstemningen hvor mer enn 15000 lesere deltok.  

– Vi opplever at veldig mange blir positivt overrasket over hvor eksklusivt og flott vårt750 kvadratmeter store Pure Nordic Spa er, sier en fornøyd og glad Rickard Ternblom, Norgessjef i Stena Line. -Et slikt spa er ikke hva du tradisjonelt forventer deg når du reiser med "danskebåten". Desto hyggeligere er det at vi får en slik anerkjennelse fra de reisende.

Utvider kundegruppen

Stena Lines satsing på spa har bidratt til å utvide kundegruppen. Både jentegjenger og folk i alle aldre og unge par reiser med Stena Saga fra Oslo til Frederikshavn, og har selve tiden på spa som hovedmål for reisen.

– Vi er glade for å kunne vise frem vårt spennende produkt for en helt ny målgruppe gjester, sier Richard Ternblom, og slår også et slag for skipets utendørs boblebad og de populære Arne Brimi-menyene i restaurant Metropolitan.

Mye å velge mellom på spa-menyen

En klassiker er den mest populære behandlingen på Pure Nordic Spa, nemlig aromamassasje. Noe som har blitt overraskende populært er å klippe seg. Til tross for at det å gå til sin egen frisør er nærmest hellig for mange, så er frisøren ombord nesten alltid fullbooket. Kanskje noe å tenke på om du skal reise med Stena Saga, å komme hjem til Norge med ny frisyre i tillegg til glødende hud og avslappede muskler, skriver Reiseguiden.

Fem på topp

Reiseguidens omtale av de fem på topp:

1. Pure Nordic Spa på Stena Saga

Ombord på Stena Saga, kanskje best kjent som danskebåten, som går fra Oslo til Frederikshavn finner du Norges beste spa – Pure Nordic Spa. Den soleklare vinneren av Spakampen 2012 kan friste med 750 kvadratmeter spa som bare er et drøyt år gammelt. Her kan man skjemme seg bort med alt fra aromamassasje og eventyrdusjer til et bad i de varme bassengene og en tur til den populære frisøren. Ta med jentegjengen eller kjæresten og kombiner en tur til Danmark med shopping om bord og noen herlige timer på Norges beste spa.

2. Farris Bad

Med uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik kom Farris Bad på andreplass i Spakampen. Med Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling finnes det noe for alle, og skulle du bli sulten mellom alle behandlinger kan du som spa-gjest spise lunsjbuffet i restauranten, og det er selvfølgelig helt i orden å komme ikledd sin badekåpe.

3. Quality Resort & Spa Norefjell

Dette flotte spahotellet som ble nummer tre i Spakampen ligger omringet av vakker fjellnatur, bare 1,5 time med bil fra Oslo, og store vinduer i spa-avdelingen inviterer naturen inn. Her kan du boltre deg i forskjellige behandlinger med skandinavisk tema, få lagt en fin make up eller kanskje ta en romantisk after-ski med kjæresten.

4. Quality Spa & Resort Holmsbu

Et spa- og livsstilhotell som kombinerer lekker design med vakker natur og stor gjestfrihet. Med egen sandstrand og bare en time med bil fra Oslo er det et perfekt weekendhotell. Her får alle som bor på hotellet fri tilgang til vannområdet og treningsrommet. Du kan sjekke inn for en hel drømmedag med flere behandlinger eller så velger du ut din favorittbehandling i den store spamenyen.

5. Britannia Hotel

Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell ligger midt i sentrum. I den flotte spa- og velværeavdelingen kan du bade i dødehavsmineraler i mineralbassenget mens du ser på den nordiske stjernehimmelen i taket, ta en skjønnhetsbehandling i de delikate behandlingsrommene eller bare slappe av i badstue- og relaxavdelingen som også har spennende og varierte opplevelsesrom.

 

Stena Line, Oslo 6. november 2012

.

 

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 38 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 19 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 6000 medarbeidere, og omsetningen var i 2011 ca.10 milliarder svenske kroner.