Følg Stena Line Norge

Stena Saga tar eldrebølgen!

Pressemelding   •   aug 28, 2012 16:42 CEST

     

Billedtekst:

«Norske folketoner» med Stubseid Trio og mange andre, er nytt av året på midtukecruisene med Stena Saga.

Stena Line satser ekstra på folk med livserfaring. Hver tirsdag, onsdag og torsdag tar Stena Saga eldrebølgen og inviterer til hyggelige opplevelser på 24-timers StenaCruise Oslo-Frederikshavn.

-          Vi ønsker å skape en møteplass for de godt voksne, der de får muligheten til å treffe likesinnede i trivelige omgivelser, treffe gamle kjente, og kanskje også få nye bekjentskap, sier produktsjef i Stena Line, Norge, Håkan Wennerblom. -Vi tilbyr allerede i dag gode og hyggelige opplevelse på seilingene midt i uken, men med vår nye satsing vil vi gjøre enda mer for disse passasjerene. –En slags live Facebook.

Vi serverer bingo, norske folketoner, danseband, trubadurer, allsang og deilige StenaVafler.

 -          Dette er bare en start, og vi kommer til å utvikle dette produktet med stor entusiasme sammen med våre gjester.

Allsang i skuddet

 -Allsangen er i skuddet som aldri før, understreker Håkan Wennerblom. -Det har vi sett med allsang både på Grensen og på Skansen. Stena Saga har lange tradisjoner med allsang om bord – helt fra den gang Dag Spantell startet dette for mange år siden. Nå følger vi opp med nytrykte allsanghefter, allsangledere med en time allsang.

 «Norske folketoner» nytt i år

 Nytt av året er et opplegg kalt «Norske folketoner». Her blir det ekte norsk underholdning med både trekkspill og spellemannslag. Knerten og Compani, Vaksdal Trio, Sigfrid og Gunnar, Stubseid, Terje Gording Hong, Felboga, Håvard Svendsrud og Vidar og Laffen.

 Du finner gode Stena Line bilder på Flickr.

http://www.flickr.com/photos/stenaline/

 

Stena Line, Oslo 28. august 2012

 

For mer informasjon kontakt produktsjef Håkan Wennerblom, mobil 91607830.

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 35 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 17 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.