Følg Stena Line Norge

Aprilspøk: Stena Saga hedrer Giro d’Italia-starten i Danmark - males rosa

Pressemelding   •   apr 01, 2012 11:00 CEST

 

 

Opptakten til årets Giro d’Italia er lagt til danske Herning og Horsens i dagene 5. til 7. mai. I anledning Stena Lines 50-års-jubileum, slår rederiet et ekstra slag for dette arrangementet.  Sykkelinteressen i Norge er på topp, og mange sykkelentusiaster vil ta turen til Danmark i disse dagene.

Reisende med Stena Saga vil da allerede før ankomst Danmark få en første forsmak på spennende sykkeldager. De vil nemlig møte et rosafarvet skip nymalt i løpet av dagen i dag.

 ”Like barn leker best”

-Rosa er Giro d’Italias farve, og på Stena Saga har vi gode tradisjoner for å strekke oss langt for passasjerene, sier markedssjef i Stena Line Norge, Elsa Grimsmo. -«Like barn leker best», er ett av våre slagord, og nettopp sykkelsatsingen er i tråd med denne filosofien. Det samme gjaldt jo da Cecilia Brækhus skulle bokse sin nå utsatte kamp i Frederikshavn – og  slik som vi gjør hvert år med blant andre Melodi Grand Prix Cruise, Salsa-cruise,  Dansebandcruise, Jentecruise – og masse andre spennende aktiviteter.

 Logistikk-utfordring

 Stena Saga går trofast mellom Oslo og Frederikshavn hver dag, med minimal liggetid både i Frederikshavn og Oslo. 

-For å få alt klart med et rosamalt skip ved inngangen til denne måneden, gjør vi en kjempeinnsats i løpet av dagen i dag, forteller Stena Line Norge-sjefen Rickard Ternblom. 

- Dette er en stor logistikkiutfordring for oss, og vi har innledet dagen i Frederikshavn idag med 170 malere som har malt babord skuteside, styrhuset og porten til bildekket. Ved ankomst Oslo i ettermiddag står 50 malere klar til å fullføre styrbord skuteside. Både på Vippetangen i ettermiddag, og langs fjorden både på dagen idag og på kveldsseilingen ut fjorden, kan skuelystne ta den rosa damen i øyensyn.

 Hvor mye maling?

Stena Line har på sin Facebook-side satt i gang en tippekonkurranse med spørsmål om hvor mange liter maling som går med til å male hele Stena Saga. 8. mai får Stena Saga tilbake sin opprinnelige hvit-farge, i god tid til sommersesongen og Barnas Båt som gjennomføres i alle skoleferier – også nå i påsken.

 

Du finner gode Stena Line bilder fra Flickr.

http://www.flickr.com/photos/stenaline/

Stena Line, Oslo 1. april 2012

 For mer informasjon kontakt linjesjef Rickard Ternblom, mobil 95209388 eller markedssjef Elsa Grimsmo, mobil 90600662.

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 19 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.