Følg Stena Line Norge

Stena Saga går i dokk og får spa, nytt kjøkken og bedre "glid"

Pressemelding   •   jan 04, 2011 09:00 CET

Idag går Oslo-Frederikshavn-båten Stena Saga i dokk i 10 dager for å få på plass et stort Nordisk spa-anlegg, montere nytt kjøkken, og sveise på plass en såkalt ”ducktail” – som gir bedre ”glid” i sjøen. Drivstofforbruket reduseres med opptil fire prosent og gir gevinst for både miljø og økonomi. Spa-anlegget blir på nesten 800 kvadratmeter. Kjøkkenet blir enda bedre i stand til å håndtere de eksklusive og ettertraktede Brimi-menyene, og de store buffeene.

 -Dette blir en kjempemessig forbedring for oss, sier Stena Line-sjefen i Norge, Stein Wettergreen, som i det nye spaet tilbyr allslags avslapping i form av massasje, boblebad, dampbad, badstue, en egen skjønnhetssalong med frisør og en liten kafé.

Pure Nordic Spa
Konseptet kalles Pure Nordic Spa – og hvor de fire årstider blir et gjennomgangstema ettersom årstidene skifter.

Spa-anlegget med et avslappingsområde i glass, blir bygget helt foran på dekk 9. Her kan spa-gjestene nyte panoramautsikten gjennom enorme vinduer to dekk under kapteinsbroen. Noe av omådet får også glasstak.

StenaCruise – hver dag
–Vår hovedsatsing nå er StenaCruise, hvor passasjerene er om bord så og si sammenhengende fra avgang i Oslo 19.30 den ene dagen, og er tilbake igjen klokken 18.30 neste dag, sier Stein Wettergreen. -Da er det viktig at vi har mye å by passasjerene. I tillegg til allslags underholdning, dans, foredrag, shopping, tax free og mye annet – legger vi nå altså inn et spa-tilbud på linje med det aller beste som er å oppdrive.

30 millioner investeres
Alt ialt investerer Stena Line 30 millioner kroner i denne oppgraderingen, som ventes å styrke profilen ytterligere i Stena Lines satsing for å sikre at Stena Saga konkurransemessig er på topp.

Nærmere 500 000 reiste med Stena Saga mellom Oslo og Frederikshavn i 2010.

-Spa-anlegget kan bli en viktig bidragsyter til å opprettholde – og om mulig øke passasjertallet i 2011, sier Stein Wettergreen.


Du finner gode Stena Line bilder fra Flickr – inkludert skisser av det nye spa-anlegget:
http://www.flickr.com/photos/stenaline/

Stena Line, Oslo 4. januar 2011

For mer informasjon kontakt linjesjef Stein Wettergreen, mobil 900 20 814.

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 35 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 18 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2009 mer enn 10 milliarder svenske kroner.

Vedlagte filer

PDF-dokument