Følg Stena Line Norge

Zita og Zotpiratene i "Den store nøkkeljakten"

Pressemelding   •   jun 21, 2011 09:00 CEST

Stena Saga blir sjørøverskip og et fristed for pirater.

Fra fredag 24. juni og 60 døgn fremover blir Stena Saga ”Barnas Båt” for syvende år på rad. Nytt iår er et helt nytt konsept for barna, en hel piratverden! Stena Saga blir et piratskip – et fristed for alle slags pirater. Zita og Zotpiratene kommer om bord for å delta på ”Den store nøkkeljakten”, sammen med barna. Men om bord er også den slemme og slu Slesk som har stjålet nøkkelen til Zotpiratenes frihet

Dette er en interaktiv opplevelse med jakt på ledetråder, aktiviteter og teaterforestillinger. Eventyret starter i Oslo når passasjerene går om bord og slutter først når skipet er tilbake i Oslo 23 timer senere.

Nøkkelen til Zotpiratenes frihet
Om bord er det mange pirater som har flyktet fra ”Kongens menn” og skaffet seg ærlig arbeid på Stena Saga. Dette gjelder også Zotpiratenes erkefiende, den slemme og slu Slesk som har stjålet nøkkelen til Zotpiratenes frihet. Barna får mulighet at delta i jakten, finne Slesk og eller nøkkelen. Hovedrollen Zita spilles av Lea Hiorth, som også har vært med og skrevet historien. Andre nøkkelpersoner er Kaptein Zot, som er Zitas pappa og medhjelperen Sara.

Mannskapet deltar også
Håkan Wennerblom, produktsjef i Stena Line Norge og ansvarlig for hele oppsettet, vil ikke fortelle hvordan eventyret slutter, men kan avsløre at Zotpiratene vil bli invitert ombord på Barnas Båt mange år fremover. Han legger til at dette blir fantastisk morsomt for alle.

- Mannskapet på Stena Saga har gledet seg i månedsvis over å få delta i denne forestillingen og få kle seg ut som pirater, sier han. -Spørsmålet er hva Oslos havnemyndigheter sier når piratskipet Stena Saga heiser piratflagget i Oslofjorden?

Du finner gode Stena Line bilder Flickr:
http://www.flickr.com/photos/stenaline/

Stena Line, Oslo 21. juni 2011

For mer informasjon kontakt linjesjef Stein Wettergreen, mobil 900 20 814.
Eller produktsjef Håkan Wennerblom, mobil 91607830

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 35 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 18 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2010 mer enn 9 milliarder svenske kroner.

Vedlagte filer

PDF-dokument