Følg Stena Line Norge

Stena Lines Bilferieundersøkelse: Svenskene mer på villspor enn nordmenn

Pressemelding   •   jul 26, 2013 11:36 CEST

Billedtekst: Stena Lines Bilferieundersøkelse 2013 forteller at svensker har lettere for å kjøre seg bort på utenlandsferien enn nordmenn.


Stena Lines Bilferieundersøkelse 2013 forteller at svensker har lettere for å kjøre seg bort på utenlandsferien enn nordmenn. Mens seks av ti nordmenn hevder at de aldri har kjørt seg bort, vedgår seks av ti svensker at: Joda – de har kjørt seg bort og vært på villspor i utlandet.


Frankrike og Ukraina vanskeligst

Både nordmenn og svensker synes det er vanskeligst å finne frem i Frankrike og Ukraina. For nordmenn følger så Italia, Storbritannia og Bosnia som de neste vanskelige landene.


62 prosent bruker GPS

GPS er mest brukt av både nordmenn og svensker som veiviser.  I begge landene svarer 62 prosent at de bruker GPS. Dretter følger kart- og guidebøker, kart via telefonen, kart utskrevet fra nettet – og endelig er det fortsatt noen som spør seg fram.

 

Stena Line, Oslo 26. juli 2013

For mer informasjon kontakt Carl Mårtensson på telefon +46 704 85
83 32 eller Harald Bråthen telefon 911 03 688.

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.