Følg Stena Line Norge

Stena Lines Bilferierapport 2015

Pressemelding   •   mar 24, 2015 08:58 CET

I år planlegger nesten hver tredje nordmann å ta med seg bilen på ferie. Sverige og Danmark topper listen over steder vi besøker. Vi nordmenn fyller dessuten gjerne opp bagasjerommet når vi er på tur, og det er mat, klær og vin vi helst tar med oss hjem igjen. Det går fram av Bilferierapporten 2015, en rapport om nordmenns bilferievaner utarbeidet av Stena Line.

Undersøkelsen ble gjennomført i januar og februar 2015, og et representativt befolkningsutvalg på 1000 personer mellom 18 og 65 år deltok.

Vi håper at bilferierapporten kan bidra til økt innsikt i nordmenns reisevaner.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://presse.stenaline.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.