Følg Stena Line Norge

Stena Line slipper 100 000 billige billetter!

Pressemelding   •   aug 26, 2015 16:53 CEST

26. august startet Stena Line sitt store høstsalg med opptil 50 prosent rabatt på ordinære billettpriser.

Salget pågår i den begrensede perioden 26. august til 2. september og gjelder i reiseperioden 1. september til 30.desember 2015.

Stena Line sine mest lojale kunder i kundeklubben Extra fikk nyhetsbrev med forhåndssalg én dag før billettene ble lagt ut for øvrige kunder.

Totalt slippes 100 000 billige billetter til Stena Lines mange destinasjoner i Europa.

- Vi vil at alle skal ha råd til å reise på ferie med Stena Line, og som Europas største fergerederi tilbyr vi derfor våre kunder opptil 50% rabatt, sier Ole Herman Kjernsby, Head of Travel for Stena Line Norge.

Bli medlem i Stena Lines kundeklubb Extra og få forhåndsinformasjon om billige billetter. Du melder deg inn her: www.stenaline.no/mine-sider

Se kampanjeside for høstsalg

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.