Følg Stena Line Norge

Stena Line satser på storkampen mellom Brækhus og Mathis i Frederikshavn

Pressemelding   •   sep 06, 2012 16:37 CEST

Billedtekst:Cecilie Brækhus har full oppbacking fra Stena Line-medarbeiderne som på bokservis stilte opp i badekåpe fra Stena Sagas "Pure Nordic Spa" under presentasjonen på Jernbanetorget.

Cecilia Brækhus møter den franske knockouteksperten Anne-Sophie Mathis i Frederikshavn 22. september. Midt på dagen torsdag møttes de to til en presentasjon på Jernbanetorget i Oslo – og til pressekonferanse på Thon Hotell Opera. Stor oppslutning og mange mennsker begge steder.

 -Kampen i Arena Nord i Frederikshavn blir en sjelden anledning til å se Cecilia Brækhus bokse på "hjemmebane", sier produktsjef i Stena Line Norge, Håkan Wennerblom. -Cecilia setter alle sine tre VM-belter i weltervekt på spill i den forventede storkampen. 

Stena Line ønsker at så mange som mulig av Cecilias tilhengerskare skal få med seg denne kampen og de andre kampene i Nordic Fight Night 22. september, og har laget en  gunstig boksepakke.

 Reise- og boksekamp for 890 kroner

Stena Line har laget en boksepakke med priser fra 890 pr. person. Dette er inkludert i pakken:
- Båtreise tur/retur Oslo-Frederikshavn
- 4-sengs Økonomi lugar på dekk 2
- Kampbilletter med god plassering
- Pakke med supporterutstyr (deles ut på terminalen avreisedagen)

Ut fredag – hjem søndag
Utreise blir Fra Oslo fredag 21. september. kl. 19.30 med ankomst Frederikshavn kl. 07.45.
Hjemreise: Fra Frederikshavn søndag 23. september kl. 10.00, ankomst Oslo kl. 18.30.

Nordic Fight Night starter klokken 19.30 på Arena Nord i Frederikshavn 22. september, og er en boksegalla med flere kamper. Hovedkampen er kampen mellom Cecilia Brækhus og Ann-Sophie Mathis.

 

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 35 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 17 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.