Følg Stena Line Norge

Stena Line ønsker HAPPY velkommen om bord

Pressemelding   •   jun 19, 2017 17:00 CEST

Stena Lines nye maskot: HAPPY

I sommer kommer det en ny maskot om bord på Stena Lines ferger over hele Europa. Maskoten HAPPY er hovedpersonen i Stena Lines nye barnekonsept HAPPY at SEA. Han følger en lang tradisjon med populære figurer som har underholdt barn på våre ferger.


Det er lenge siden vi forsto viktigheten av å holde barn glade når de er på reise. Allerede i 1969 ble Pippi Langstrømpe utnevnt til gudmor for den første Stena Danica fergen på vår rute mellom Sverige og Danmark. Siden da har flere populære figurer underholdt barn og familier om bord på Stena Lines ferger over hele Europa; blant annet den populære animerte apen Nysgjerrige Nils.

Den 17. juni starter vårt nye barnekonsept HAPPY at SEA ombord. Hovedpersonen HAPPY er en nise, et dyr som er født og lever i kystområdene i Nord-Europa, der Stena Line opererer. Med sin magi sprer han lykke rundt seg i form av lyse og skinnende stjerner.

Som navnet hans tilsier handler alt for HAPPY om å være lykkelig!. Han elsker å danse, synge og kose. På en omtenksom, morsom og pedagogisk måte ønsker han å skape den beste reiseopplevelsen for barn og familier som reiser med oss, sier Ole Herman Kjernsby, Travel Commercial Manager i Norge.

Historien om Happy

Nisen HAPPY lever i HAPPY WORLD, en fargerik verden under vann. Når den onde krabben Cæsar, som ikke liker musikk eller lykke, kaster en ond forbannelse, blir HAPPY WORLD mørk, grå og stille.

Men en dag høres en vakker lyd i det fjerne. Lyden av barn som leker, synger og danser om bord på en Stena Line-ferge. Når HAPPY forsøker å bli med, blir han fanget i garnet til kong Cæsar. Men med hjelp fra sjømennene ombord på Stena Line-fergen blir HAPPY fri!

Han vender tilbake til HAPPY WORLD for å spre lykke rundt seg med sin magiske finne, sin sang og dans. Sammen med sin venn Seastar, gjør han HAPPY WORLD om til et lykkelig og fargerikt sted igjen.

Nå er HAPPY ofte om ord bord på våre ferger for å besøke vennene sine: sjømennene og barna.

Les mer om Happy

HAPPY at SEA er laget sammen med True Stories, eksperter i å skape konsepter for selskaper som har familier med barn som målgruppe. For mer informasjon, kontakt: Ole Herman Kjernsby, Travel Commercial Manager.

På Oslo – Frederikshavn er det i tillegg et eget barnekonsept: "Barnas Båt", med Zita & Zotpiratene, Erling Solland og mye mer.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 34 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.