Følg Stena Line Norge

Stena Line lanserer sitt eget mobilspill

Pressemelding   •   nov 15, 2016 16:00 CET

Gaming Line - nytt mobilspill fra Stena Line

Akkurat i tide før det store julerushet starter ombord på Stena Line sine ferger, lanserer selskapet nå et eget mobilspill for å underbygge kampanjen Santa Line. Spillet skal få alle reisende til å ønske å spille og konkurrere og samtidig få muligheten til å kjøpe ekte produkter fra butikken om bord med spillmynter.

Spillet, kalt Gaming Line, består av en rekke klassiske minispill i ekte retro-følelse, og vil kunne lastes ned gratis av alle på både App Store og Google Play. I motsetning til mange andre spill i samme sjanger, gir Stena Line sine gjester muligheten til å kjøpe ekte produkter fra butikken om bord ved å bruke spillmynter man vinner i spillet.

- Dette er et spill som blander både noe nytt og gammelt. Spillet har virkelig omfavnet retrotrenden som har kommet sterkt tilbake i det siste. Samtidig har vi blandet inn i nye aktiveringer som gjør at spillet kan bli benyttet i det virkelige liv om bord på fergene, sier Jonathan Sterner, President og Chief Creative Officer of Mobile Storytelling.

I ukene før jul lanseres flere minispill, og spillmyntene blir tilgjengelig for bruk i butikkene om bord. Gaming Line vil også inneholde en adventskalender i spillform der brukerne hver dag vil få utfordringer og muligheter til å vinne premier. En ny variant av julekalenderen som selskapet håper kan skape glede og gi gjestene noe å gjøre mens de venter på å reise, eller under selve reisen.

- Det føles veldig flott å få muligheten til å tilby våre passasjerer dette før, under og etter at de reiser med oss. Vi vet at det vil bringe glede til mange, uavhengig av alder. Som en forlengelse av spillet, vil vi også ha en "gaming zone" om bord for å forbedre spillopplevelsen, sier Ylva Vitorovic, Business developer social web i Stena Line.

To minispill vil være tilgjengelige kun for passasjerer til sjøs, hvor det vil også være muligheter til å delta i lokale konkurranser og vinne ekstra spillmynter. I spillet dukker kapteinen Kenneth opp, og han har blitt en kjent skikkelse i Stena Lines reklamekonsept: Santa Line.

Gaming Line slipper en"lightversjon" av spillet på 10 markeder i midten av november. De ekstra funksjonene er klare 25. november. 

Spillet er ikke bare designet for julen. Tanken er også at nye spill blir lansert i løpet av året.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 34 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.