Følg Stena Line Norge

Stena Line installerer japanske sovekapsler

Pressemelding   •   mar 26, 2019 14:00 CET

Japanske sovekapsler på Mecklenburg-Vorpommer og Skåne.

Stena Line utvikler stadig servicen til sine kunder med nye og innovative løsninger.  På fatøyene Mecklenburg-Vorpommer og Skåne, som trafikkerer Trelleborg - Rostock  er det nå innstallert japanske sovekapsler.

Stena Line er det første fergerederiet som tilbyr sine kunder japanske sovekapsler. Tanken er at dette skal være en kostnadseffektiv måte å sove og hvile på under reisen. Sovekapslene kan bestilles allerede nå og er tilgjengelige fra den 1. april.

Sovekapslene, som er inspirert av japanske kapselhotell, er på to kvadratmeter og har plass til en person.

-Vi ser på dette som et innovativt tilbud for en kostnadsbevisst målgruppe, som verdsetter både komfort og privatliv, sier Martin Wahl, Travel Commercial Manager for region Tyskland i Stena Line.

Bagasjen kan oppbevares i låste skap på utsiden av sovekapselen. Køyene er utstyrt med madrasser og sengetøy, samt med aircondition, ladestasjon og WiFi.

-Dette kommer til å bli en perfekt måte for unge mennesker, backpackere eller campere til reise billig og komfortabelt  på. Men vi ser også en målgruppe i forretningsreisende, sier Martin Wahl. 

Reisen mellom Trelleborg - Rostock tar 6 til 7 timer, avhengig av avreisetid. Det er en av de mest populære rutene mellom Tyskland og Sverige, spesielt i sommermånedene.

For mer informasjon, ta kontakt med Jesper Waltersson, konsernsjef for media og PR, +46 704 85 85 32

Stena Line er en av Europas ledende fergeforetak med 38 fartøy og 20 ruter i Nord- Europa. Stena Line er en viktig del av det Europeiske logistikknettverket og utvikler nye intermodale fraktløsninger ved å kombinere transport med jernbane, vei og sjø. Stena Line spiller også en viktig rolle i turismen i Europa med sin omfattende passasjeroperasjon. Selskapet er familieeid, ble grunnlagt i 1962 og har hovedkontor i Gøteborg. Stena Line er en del av Stena AB-konsernet, som har om lag 15 000 ansatte og en årlig omsetning på rundt 36,5 milliarder SEK.

For mer informasjon vennligst besøk www.stenaline.com