Følg Stena Line Norge

Stena Line feirer økt volum med januarsalg

Pressemelding   •   jan 21, 2016 10:30 CET

Etter flere tøffe år med færre passasjerer, har Stena Line Norge endelig medvind i seilene. Dette feires derfor med et stort januarsalg.

Et godt 2015 feires derfor med et stort januarsalg.

– Den gledelige utviklingen fra i fjor fortsetter inn i 2016, sier Head of Travel i Stena Line, Ole Herman Kjernsby.

– Vi vil at så mange som mulig blir med og feirer. Derfor dumper vi prisene frem til 27. januar.

Mange nordmenn knytter Stena Line utelukkende til ruten mellom Oslo og Frederikshavn i Danmark, men fergeselskapet har et omfattende nettverk av ferger over store deler av det nordvestlige Europa.

De går både mellom Sverige og Danmark, Tyskland og Polen, i tillegg til flere linjer i Irskesjøen og Den engelske kanal.

– Dette er også noe vi har fokusert på i den snuoperasjonen vi har vært igjennom, sier Kjernsby, som gleder seg over Legolands nye attraksjon LEGO® NINJAGO® WORLD, som kommer til påske.

– Vi tror dette blir en suksess blant barnefamiliene, som er en viktig kundegruppe for oss, sier Ole Herman Kjernsby.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.