Følg Stena Line Norge

Stena Line endrer navn til Santa Line

Pressemelding   •   nov 04, 2015 01:00 CET

Julen er en viktig tradisjon for Stena Line og i år vil julen bli feiret på en unik måte. Frem til jul bytter selskapet navn til "Santa Line". Denne historiske navneendringen vil bli implementert på alle Stena Lines markeder. For alle som liker julegaver vil det også bli overraskelser å se etter både online og ombord.

Det er nå mindre enn to måneder igjen til jul, og for hver dag som går vil vi legge merke til hvordan den koselige julestemningen blir mer og mer tydelig. Dette er noe som Stena Line ønsker å bidra til, og derfor vil selskapet endre navn til "Santa Line". Navneendringen er en ny måte for fergeselskapet å feire jul på og vil inkludere flere overraskelser, både online og om bord på skipene.

"Santa Line" vil erstatte alle eksisterende logoer på alle kanaler: Hjemmeside, Facebook, Instagram og YouTube.

"Julen er en vakker tradisjon som involverer våre venner og vår familie, og på Stena Line ønsker vi også å være en del av din jul. Vi tror at en navneendring er en spennende og morsom måte å få oppmerksomhet på juletiden, samt for å vise at vi tar denne høytiden alvorlig. Julen handler også om omsorg for våre medmennesker på ulike måter. Derfor er det viktig for oss at vi tenker på og gir en gave til de som virkelig trenger det. Det er folk både her hjemme og rundt om i verden som dessverre ikke har de samme mulighetene som vi har ", sier Ole Herman Kjernsby.

Navneendringen vil vare frem til Julaften. I løpet av denne perioden vil det være en rekke aktiviteter knyttet til julen. Det vil også bli en rekke aktiviteter ombord for våre kunder.

Her kan du se den reelle navneendringen.

For mer informasjon kontakt Ole Herman Kjernsby, Head of Travel i Stena Line Norge eller Jesper Waltersson, Press & Media Relations Manager.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Vedlagte filer

PDF-dokument