Følg Stena Line Norge

Pure Nordic Spa har utsikt til både Oslofjorden, Skagerak og Kattegat

Pressemelding   •   feb 28, 2012 16:41 CET

Jeg visste ikke at Stena Saga hadde fått så flott spa, sier en kollega som burde visst bedre. Joda, Stena Saga har fått et spa som kan måle seg med det aller beste. 750 kvadratmeter Pure Nordic Spa, som byr på alt – og litt til.

  «Stena S(p)aga» skrev VG, da nyheten om spaet ble kjent. Nå et drøyt år etter innvielsen, har flere tusen reisende tilbragt timer i spaet med 20 knops marsjfart og verdens beste utsikt til Oslofjorden, Skagerak og Kattegat.

Jentecruise hver fredag

Hver fredag inviterer Stena Line til 24-timers jentecruise med Stena Saga til Frederikshavn. Her er menyen full av hyggelige overraskelser – inkludert spa, tapas, champagne, Arne Brimi-menyer, danseband og underholdning spesielt rettet mot jenter. 

Etter fjorårets investering på 30 millioner kroner til det nye spa-anlegget, er ikke Stena Saga lenger hva skipet en gang var. Vi snakker om en ny tidsregning. 

-For å følge med og være på topp hele tiden, må vi fornye og forbedre oss kontinuerlig, sier markedssjef i Stena Line, Norge, Elsa Grimsmo. 50-års-jubilerende Stena Line med 35 skip i 18 ruter i Europa, har da også investert milliardbeløp i skip og havner.

 Pure Nordic Spa

I Pure Nordic Spa – er de fire årstider gjennomgangstema. Interiøret er inspirert av de nordiske årstider,  Nordisk smak. Her tilbys allslags avslapping i form av massasje, boblebad, dampbad, badstue, en egen skjønnhetssalong med frisør og en liten kafe. Et avslappingsområde i glass er bygget helt foran på dekk 9. Her kan spa-gjestene nyte panoramautsikten gjennom enorme vinduer to dekk under kapteinsbroen.

Passasjerene kan velge mellom en lang rekke behandlinger, fra 20 minutters massasje til to timers program. Fra klassisk massasje til mer trendy og moderne behandlinger. Inkludert i programmet er en aqua-massasje der den som behandles beholder klærne på!  

Spaet er influert av kjente svenske hotellspa som St Jörgen og Ronneby Brunn. Du får høykvalitets behandlinger i en komfortabel og inviterende atmosfære. Og HUSK badetøy! 

Spa-fakta Stena Saga

Spaet holder en marsjfart på 20 knop og inneholder: 

Finsk sauna

Dampbadstu

Saltbadstu

Varmt basseng

Jacuzzi/boblebad

Kaldtbasseng

Opplevelsedusjer med blant annet lukt og lyd

Vannfall

Avslapningsrom med oppvarmede sittebenker, liggestoler og panorama-utsikt

Hvilestoler på soldekket

Aktivitetsområde for utendørslek

Behandlingsrom

Skjønnhetssalong med frisør

Lyddusjer

Forfriskninger

 For mer informasjon kontakt Rickard Ternblom, mobil 95209388, Elsa Grimsmo, mobil  90600662 eller Håkan Wennerblom, mobil 91607830.

 

Du finner Stena Line bilder på Flickr: http://www.flickr.com/photos/stenaline/  

 

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 38 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 19 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2011 ca 10 milliarder svenske kroner.