Følg Stena Line Norge

Nytt cruiseopplegg åpner for "svenskehandel" i Gøteborg

Pressemelding   •   jun 21, 2011 09:00 CEST

Fra 21.august går Stena Saga hver søndag til Gøteborg i et nytt 36-timers cruise. Reisen starter fra Oslo 1930 på søndagskvelden og skipet ankommer Gøteborg 09.45 neste morgen. Passasjerene får da nesten fem timer til disposisjon i Sveriges nest største by. Hjemturen fra Gøteborg starter 14.30 med ankomst Oslo 07.30 neste morgen.

- Gøteborg er en storby med masser av shoppingmuligheter, og vi vil legge til rette for at passasjerene raskt kan busses til og fra Gøteborgs sentrale shoppingstrøk, sier produktsjef i Stena Line Norge, Håkan Wennerblom. -Med nesten fem timer til disposisjon i Gøteborg vil det være rikelig med muligheter for shopping- og andre aktiviteter. En aldri så liten ”Harry”-handel blir det sikkert også tid til.

-På flere av disse cruisene vil vi satse på populære danseband i tillegg til vårt vanlige program med musikk, dans, underholdning, spa, Brimi-mat og alt det andre du kan forbinde med en fin sjøreise, sier Håkan Wennerblom optimistisk med tanke på oppslutning og gjennomføring.

For mer informasjon kontakt linjesjef Stein Wettergreen, mobil 900 20 814. Eller produktsjef Håkan Wennerblom, mobil 91607830

Se også hjemmesiden www.stenaline.no

Du finner Stena Line bilder på Flickr:
http://www.flickr.com/photos/stenaline/

Stena Line, Oslo 21. juni

2011 Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 35 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 18 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2010 på 10 milliarder svenske kroner.

Vedlagte filer

PDF-dokument