Følg Stena Line Norge

Mer enn tusen på MGP-cruise lørdag

Pressemelding   •   mai 25, 2012 15:01 CEST

Billedtekst:Stena Sagas Melodi Grand Prix-cruise lørdag kveld, kan skilte med live opptreden av Maria Haukaas Mittet og alt som ellers hører med til en spenstig og spennende finale.

 

Det begynner å bli fullt, men i skrivende stund er det fortsatt mulig å sikre seg plass på det som kommer til å bli den beste Grand Prix festen i Norge.

Stena Lines  24-timers cruise til Frederikshavn med Stena Saga lørdag kveld, kan skilte med live opptreden av Maria Haukaas Mittet. Dessuten alt som ellers hører med til en spenstig og spennende  Grand Prix-finale.

Etter at Tooji torsdag kveld sang Norges vinnermelodi til lørdagens finale, er det ingen tvil om hvilket TV-program som får flest seere lørdag. Og på Stena Saga blir det også toppscore med mer enn tusen MGP- entusiaster (1183 fredag ettermiddag).

 Nærmere Baku-stemningen skal det godt gjøres å komme.

 

Du finner gode Stena Line bilder fra Flickr.

http://www.flickr.com/photos/stenaline/

 Stena Line, Oslo 25. mai 2012

 

For mer informasjon kontakt linjesjef Rickard Ternblom, mobil 95209388.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 35 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 17 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.