Følg Stena Line Norge

”Lill-Babs” på Stena Saga: Ta vare på hver dag - hvert sekund

Pressemelding   •   mai 20, 2013 12:41 CEST


Billedtekst:

Tirsdag,onsdag og torsdag er Barbro «Lill-Babs» Svensson på plass når Stena Saga stevner ut Oslo-fjorden med kurs for Frederikshavn.

Det er alltid gøy i Norge! sprudler Barbro ”Lill-Babs” Svensson. -Velkommen hjem, sa tolleren
engang jeg kom til Gardermoen. Ikke rart jeg elsker Norge! Dessuten har jeg en norsk datter – Kristin. Selv om hun bor i Sverige, er både passet og pappan norsk.

Kjærlighetshistorien– og ekteskapet - mellom show-dronningen som falt og skadet seg på Chat Noirs
scene, og fysioterapeuten og landslagskeeperen i fotball, Kjell Kaspersen, har fått sin velfortjente plass i både showbusiness- og idrettshistorien her hjemme.

Berømmer publikum

Nå er ”Lill-Babs” Norges-aktuell igjen. Tirsdag 21. mai, onsdag 22. og torsdag 23. er hun på plass når Stena Saga stevner ut Oslo-fjorden med kurs for Frederikshavn.

-Jeg gleder meg! Det er en herlig tur, sier Barbro Svensson, som har underholdt på Stena Saga tidligere, og berømmer det trivelige publikummet der.

Fullbooket til jul

-Hva kan de vente seg?

-Meg,svarer Lill-Babs enkelt. Og hun er ikke kjent for å spare seg. Her er det full guffe hele veien. – Jeg elsker jobben min. Jeg elsker å synge og underholde. Jeg har holdt på i 60 år, og nå er jeg fullbooket til jul, sier 75-åringen fra Jârvsjø i Sverige, der hun fortsatt bor når hun ikke er i leiligheten sin i Stockholm, eller på turne. Ja, hun kommer også tilbake til Norge til høsten for flere opptredener rundt omkring i landet.

Viktigst å være optimst

-Hva er det som holder deg i gang?

-Det viktigste er å være optimist og holde på. Dessuten må vi ta vare på hver dag – hvert sekund og leve det livet vi har. 17. mai hadde vi begravelse for min to år yngre søster. Det får deg til å tenke ekstra på hvor verdifullt livet er og hvor glade vi skal være for hver dag – hvert sekund.

Og tirsdag, onsdag og torsdag treffer du Lill-Babs på Stena Saga. «The show must go
on».

Stena Line, Oslo 20. mai 2013

For mer informasjon kontakt Pål Anders Sveen, telefon 952 44 165.

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.