Følg Stena Line Norge

”Like barn leker best” på Stena Saga Fredag den store jentecruise-dagen

Pressemelding   •   feb 28, 2012 16:50 CET

«Like barn leker best» er et godt Stena-motto og en del av filosofien som gjør at cruisepassasjerene vet hva de kan vente seg når de reiser på 24-timers hyggecruise til Frederikshavn og tilbake igjen.

Fredager er den store jentedagen. Fra 16. mars til 15. juni står orkestre som Mingos, Blue Jeans Band, Casanova, Hitmachine, Monsterpop, Southern  Train og Tredrag i tur og orden for dansemusikken fredagskveldene. 

Lørdagene i april byr på show med ulike tema: Elvis Cruise, Sun Label Tribute og Queen Cruise med Åge Steen Nilsen. I mai følger King of Pop Cruise med Daniel J. Elmrhari, Nordnorsk cruise med Steinar Albrigtsen og Jørn  Hoel, 80-talls Cruise med Pat Sharp og Tredrag, Grand Prix Cruise med Tredrag. I  juni blir det nytt cruise med Tredrag, og endelig 9. juni SalsaCruise. 

Alltid dansemusikk

Stena Saga byr alltid på dansemusikk. Torsdagene 3. mai og 14. juni er det rene dansebandcruise med henholdsvis Strealers + Casanova –og Vagabond + Happiness. 

Hver tirsdag inviterer Vidar Lønn-Arnesen til Dacapo. Onsdager og torsdager finner vi populære underholdere som Jørn Hoel, Tor Endresen, Frode Alnæs, The Johnny Cash Machine, Viggo Sandvik, Egil Eldøen og Olav Stedje, Bjelleklang, Retro, Buddy Band, 3 voices og Hitmachine. Se for øvrig underholdningskalenderen på: http://www.stenaline.no/ferge/underholdning-stena-saga/

 Sjørøverskip og fristed for pirater

I skoleferiene er Stena Saga Barnas Båt. Da er det barnas behov og ønsker som står i fokus. Nytt ifjor var et helt nytt konsept for barna, en hel piratverden! Stena Saga ble omgjort til et piratskip – et fristed for alle slags pirater. Zita og Zotpiratene kom om bord i ”Den store nøkkeljakten”, sammen med barna. Dette er en interaktiv opplevelse med aktiviteter og teaterforestillinger, sang, film og musikk. Dessuten skurken – den slemme Slesk!

 -Mannskapet på Stena Saga gledet seg i månedsvis til å kle seg ut som pirater, sier Håkan Wennerblom, produktsjef i Stena Line Norge og ansvarlig for hele oppsettet. Han vil ikke fortelle hvordan eventyret slutter, men kan avsløre at Zotpiratene blir invitert ombord på Barnas Båt mange, mange år fremover. Velkommen – både store og små!

For mer informasjon kontakt Rickard Ternblom, mobil 95209388, Elsa Grimsmo, mobil  90600662 eller Håkan Wennerblom, mobil 91607830.

 Du finner Stena Line bilder på Flickr: http://www.flickr.com/photos/stenaline/

 

 

Stena Line er et av verdens ledende ferjerederier med 38 skip og hovedkontor i Gøteborg. Stena Saga betjener ruten Oslo-Frederikshavn med avgang fra Oslo hver kveld med retur hver formiddag. Selskapet har tre forretningsområder; Skandinavia, Nordsjøen og Irskesjøen, og har et heldekkende linjenett med 98 ulike ruter til havner i Skandinavia, Storbritannia, Irland, Tyskland, Polen og Nederland. Stena Line har 5700 medarbeidere, og omsetningen var i 2011 ca. milliarder svenske kroner.