Følg Stena Line Norge

Julegavejakt på mobil aktiverer gjester ombord

Pressemelding   •   nov 20, 2015 10:46 CET

Som en del av Stena Line sin julekampanje, "Santa Line", tilbyr Stena Line en unik juleskattejakt for de minste i familien. Ved hjelp av en app, skal deltakerne finne ledetråder om bord som leder frem til en overraskelse. Den mobile julegavejakten vil foregå ombord på 16 ferger i 8 land. Dette er den største investeringen i gamification til havs noensinne.

- Det er første gang vi har investert i gamification i så stor skala, men det er absolutt ikke siste gangen! Vi ser mange muligheter med dette for å kommunisere med og aktivisere våre gjester digitalt, selv om bord på våre ferger, sier Ylva Vitorovic, Forretningsutvikler for sosiale medier i Stena Line.

Investeringen i en mobil julegavejakt ombord på Stena Line sine ferger er unik i sitt slag. Det er første gang denne teknologien blir brukt i en så stor skala til sjøs. Totalt 16 av Stena Lines ferger i 8 land er med på julegavejakten. Det eneste gjestene trenger å gjøre for å delta i jakten, er å laste ned appen "Stena Line Treasure Hunt" som er tilgjengelig for både iOS og Android.

Det svenske selskapet Mobile Storytelling har utviklet den mobile julegavejakten for Stena Line. Jakten pågår fra 20. november og frem til jul.

- Spill er bredt akseptert og brukes nå i mange ulike sammenhenger. I tillegg til at spill er underholdning, brukes det nå også i blant annet undervisning, på museer, dyreparker og i noen kommuner. For firmaer er det en flott mulighet til å aktivere kunder og forbedre opplevelsen av selskapet. Det er derfor perfekt for Stena Line, sier Jonathan Sterner, administrerende direktør i Mobile Storytelling.

Slik gjør du for å kunne delta på julegavejakten:

1. Last ned appen "Stena Line skattejakt" før avreise

IOS https://goo.gl/2pCvd1

Android https://goo.gl/D9cixC

2. Se etter 5 skilt med liknende motiver som til høyre:

3. Hent gevinsten i vår Taxfree butikk om bord.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.