Følg Stena Line Norge

Fra lørdag seiler Stena Line også fra Kongsbeg, Mysen og Sarpsborg

Pressemelding   •   apr 09, 2013 14:16 CEST

Billedtekst:

Fra 13. april kjører StenaBussen også fra Kongsberg, Mysen og Sarpsborg til Stena Saga på Vippetangen i Oslo.  Foto: Anette Karlsen, NTB Scanpix.

 

Følger opp suksessen fra Lillehammer og innfører ”buss til-båt” fra 75
nye holdeplasser

Førstkommende lørdag 13. april tredobler Stena Line busstilbudet og
tilbyr ”buss-til-båt” fra hele 100 holdeplasser. Kl 16.04 lørdag starter den
første bussen fra Kongsberg. 16.05 kjører buss nummer to fra Sarpsborg. 16.30 er så tiden kommet til den tredje bussen som ”seiler” avgårde fra Mysen. Felles mål for alle er Frederikshavn-båten Stena Saga som seiler fra Vippetangen i Oslo klokken 19.30.

-Vi opplever stor entusiasme fra flere av stedene som nå får en enkel ”buss-til-båt” reise helt hjemmefra – og med retur et drøyt døgn senere, sier prosjektleder for StenaBussen, Pål Anders Sveen. –Særlig positiv var tilbakemeldingen fra ordføreren i Eidsberg, Erik Unaas, som kan glede seg over den første buss- og båtrute fra Indre Østfold til Danmark.

Buss og båt i ett

Billetter til StenaBussen forhåndskjøpes sammen med båtbillettene, og bussen stopper på alle steder hvor båt- og bussbilletter er forhåndssolgt. Mysen-bussen kjører den indre veien gjennom Østfold til Askim, videre til Spydeberg, Ski, Kolbotn og gjennom Prinsdal og Ryen inn til Stena Saga.

Bussen fra Kongsberg tar med seg båtpassasjerer fra over 20 holdeplasser underveis til Oslo. Knutepunkt som Hokksund, Drammen, Asker og Sandvika blir sentrale, men bussen stopper også på mange andre steder underveis til Oslo.

Sarpsborg-ruten kjører gjennom hele ”ytre” Østfold, med sentrale stoppesteder som Fredrikstad, Råde, Rygge, Moss, Vestby og Vinterbro på vei inn til Oslo.

25000 med buss i 2013

- Ruten fra Lillehammer har vært en stor suksess og vi har hatt mange forespørsler fra gjester i andre områder som også ønsker seg et slikt tilbud, sier Carsten Kruse, ansvarlig for Stena Lines reisevirksomhet i Norden. -Østfold og Buskerud er fylker som tradisjonelt har hatt mange trofaste Stena Saga-passasjerer. Nå blir det enda lettere å ta seg en tur over Skagerak til Frederikshavn og hjem igjen, sier Kruse som har 25000 busspassasjerer som mål for 2013.

Store lanseringsfester

Allerede fredag gjennomføres den første av ialt 12 lanseringsfester. Her blir det god Stena-stemning med Zita & Zotpriratene, allsang med Jorunn Erdal, Stena-vafler og kaffe, hoppebåt, konkurranser, reisetilbud , premier, ballonger og sceneshow. Først ute er Fredrikstad med fest på Fisketorget både fredag og lørdag. Så følger i tur og orden Sarpsborg, Rygge, Askim, Moss, Kolbotn, Ski, Drøbak, Drammen, Krokstadelva, Kongsberg og Asker.

-Dette opplegget var kjempepopulært da vi lanserte Lillehammer-ruten – og vi gleder oss til å komme ut og treffe passasjerene våre også i Østfold, Buskerud og Akershus, sier Pål Anders Sveen.

Stena Line, Oslo 9. april 2013

For mer informasjon kontakt prosjektleder Pål Anders Sveen, telefon 952 44 165.


Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.