Følg Stena Line Norge

Forhåndsbestill været til din reise!

Pressemelding   •   apr 01, 2017 07:00 CEST

Forhåndsbestill været når du reiser med Stena Line

Digital utvikling på tvers av flater er en viktig del av Stena Lines strategi for fremtiden. Nå ønsker fergeselskapet å gå enda lengre for å forbedre reiseopplevelsen, og introduserer muligheten til å forhåndsbestille værpakker til din reise.


"Vær-garantier blir stadig viktigere, og ved hjelp av VR-teknologi ("Virtual Reality" red. anm.) kan vi nå tilby en ordentlig garanti for våre reisende. I begynnelsen vil våre kunder kunne velge mellom tre vær-pakker, og vi vil etterhvert utvide utvalget av vær-pakker tilpasset etterspørsel" sier Stena Lines egen vær-ekspert Gail Weathers.

Vi har satt sammen følgende vær-pakker som man kan velge direkte i bookingløsningen online:

  • Sommer og sol 
  • Bølger og sjøsprøyt
  • Sterk vind

Pakkene har en fast pris på kr 199.

Om man ønsker å bytte vær-pakke underveis på reisen tilkommer det et gebyr på kr 29. Inkludert i fastprisen på pakkene følger det med en valgfri drink tilpasset vær-pakken, samt teknisk support.

Les mer om VR-pakkene på Stena Lines blogg

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 34 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://presse.stenaline.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.