Følg Stena Line Norge

DaCapo for Vidar Lønn-Arnesen og hans DaCapo på Stena SAGA

Pressemelding   •   feb 28, 2012 16:24 CET

Hver tirsdag kveld helt til sommerferien inviterer Vidar Lønn-Arnesen til DaCapo på Stena Lines Stena Saga. Den NRK-pensjonerte radio-og TV-underholderen har ikke noe i mot å gjenta suksessen fra de mange DaCapo-programmene. Dennegang altså på de gyngende bølger mellom Oslo og Frederikshavn.

-Vi gleder oss! Fastslår han -og «vi» er i denne sammenheng hans faste akkompagnatør, Philip Kruse og Vidar selv. I tillegg skal Hjalmar «Hjallis» Andersen, Dag Spantell, Stein Ingebrigtsen og Håkon Paulsberg veksle om å være gjester i de to DaCapo-forestillingene på hvert cruise. 

- Vi har en halv times forestilling på kvelden underveis til Frederikshavn – og slår til med en hel time på hjem veien onsdag, forteller Vidar Lønn-Arnesen. -Det blir allsang med slagere fra 50-og 60-tallet, gjesteartist og samtaler med cruiseverten og andre. En oppskrift midt i blinken for dem som normalt reiser på hyggetur med Stena Saga en tirsdag til onsdag.

 

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 38 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 19 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.