Følg Stena Line Norge

CHIPPENDALES PÅ STENA LINE 3. & 4. MAI 2019

Pressemelding   •   okt 17, 2018 18:00 CEST

I mai er det all grunn til å bli gira! 

Da henter Stena Line inn de originale Chippendales-gutta rett fra Las Vegas til for å holde 2 fantastiske show om bord! De verdensberømte mannlige danserne kommer til å sette båten i flammer med to forrykende musikalske show med sang, dans og mye kropp. Musikalsk er det noe for enhver smak - alt fra listetopper til country & western og til sexy, rolig musikk. 

Showet er 120 minutter med energi , underholdning ogen opplevelse du ikke har sett maken til. Dette er kvelden hvor jentene bør slippe seg løs og ha det gøy! Vi garanterer for et morsomt show med ekstremt høy partyfaktor. Så, samle jentegjengen, finn frem festkjolen og de høyhælte skoene, la mannen stelle hjemme og unn deg en kveld med et titalls sexy menn!

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 34 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 21 fergelinjer i Skandinavia, Baltikum og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.