Følg Stena Line Norge

1000 barn på 50-års bursdag

Pressemelding   •   jun 15, 2012 12:53 CEST

Billedtekst: Kanskje kommer Zita Zot på barnebursdagen sammen med de andre Zot-piratene? 

1000 barn har meldt seg til den årlige barnebursdagen på Stena Saga 19. juni. Da ligger skipet til kai i Oslo, og barn i alderen fire til ni år er invitert til å være med og feire at Stena Line har 50-års-jubileum akkurat i år. Derfor feires det med ekstra brask og bram! 

Det ryktes at Zita & Zotpiratene vil komme om bord og finne på mye sprell, moro og dele sin kunnskap om piratvettregler til sjøs.med alle barna fra barnehager og skoleklasser i Oslo og kommunene omkring. 

Barna får dessuten hilse på kapteinen og se hvordan han styrer Stena Saga mellom Oslo og Frederikshavn hver eneste dag. Blir det fint vær, kan gjestene bli kvitt litt overskuddsenergi i hoppebåten på helikopterdekket. Kanskje blir det noen andre overraskelser også? 

Menyen er ihvertfall uten overraskelser. Ikke noe Arne Brimi-meny her nei! På barnebursdagen er kosten tradisjonell: Pølser, is, frukt og drikke. Og kanskje kommer Zita & Zotpiratene og underholder med både sang og med spill?

 Du finner gode Stena Line bilder på Flickr.

http://www.flickr.com/photos/stenaline/

 

Stena Line, Oslo 15. juni 2012

 

For mer informasjon kontakt linjesjef Rickard Ternblom, mobil 95209388 eller markedssjef Elsa Grimsmo, mobil 90600662.

Stena Line er et av verdens største fergeselskaper med en moderne flåte på 35 skip og Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 17 fergelinjer i Skandinavia og Storbritania.

Ved konstant utvikling av sine produkter og tjenester, har Stena Line oppnådd en sterk posisjon med betydelige markedsandeler i alle sine markedssegmenter.